fredag 24 januari 2014

Nytt år nya utmaningar....

... som att hålla liv här kanske?

Oj vad tiden går. Hela hösten försvann, julen, nya året har startat. Och vilken start!
I helgen som gick var jag på grundutbildning i Les Mills Bodypump. Jisses vad vi tränat, övat, tekniktränat, blivit utmanade, skrattat och övat ännu mer.

I min träningsvärld har jag alltid gjort mina egna pass (på Friskis). Det är ju hela deras grej. Men efter att ha lett styrka där i två terminer kände jag att passet blev enformigt och tråkigt. Sen slutade jag där av andra orsaker och har fått lite distans till saker och ting.

I höstas fick jag frågan från min nya anläggning om Les Mills koncept var något för mig. Jag provade och föll direkt! Så nov/dec blev pusslande och fixande men det visade sig att utbildningen nu i januari passade bäst. Nu väntas inlärning av färdig koreografi och låtlyssnande i stor skala!
Ett stort problem jag stött på är att jag inte "litar" på musiken. "vi hinner inte, det funkar inte" så jag gör allt för fort!!! Ring ut det gamla och Bongotrumma in det nya??

Dessutom ska sonens betyg upprätthållas och även gärna höjas! Så en stor del av december gick till läxläsning och provplugg. Nåja, han sänkte inte sig i nåt ämne och det är ju en start. Hockeyn tar tid och man vill uppmuntra till allt som försiggår. Svår balansgång ibland!

Däremellan har man ju lilla H som bländar en varje dag med sina tankeförklaringar och härliga kommentarer! Hela familjens solstråle!

Har även hunnit med virk- och stickstunder. Julledigheten bjöd på en virkad sittpuff, en färdig hello kitty-mössa, en halsduk. har även fått klart ett kuddfodral och börjat på ett nytt.
Satte igång en mössa på mina nya strumpstickor (jag köpte 11par i olika storlekar på e-bay superbilligt!) och en girland av flaggor. WIP-högen växer igen och jag älskar det!!

Happy Friday y'all!

 Glöm inte fredagsmyset!!!1 kommentar:

  1. Okejnu vill jag se bilder på allt ovan-puff mest och vimplar
    tack för happy friday
    kram maria

    SvaraRadera