fredag 18 oktober 2013

Shame on me....

Verkligen.
Oj, vad jag inte uppdaterat här på länge.

Inte som om jag slutat pyssla!! Det är nog snarare tvärtom. Jag har så många WIP som ligger och jag kan inte sluta börja på nya!!!

Just nu har jag en OS-mössa som ska bli klar till imorgon. Där ligger ett 75% klart kuddöverdrag virkat m Apache tears-mönstret. Jag har mitt första strumpstickor-sticke som börjar bli klart, ja vi kan säga ca 80% klart. Har 1st "romb/ruta/dubbel triangel" eller vad dom kallas, som ska bli kanske 40st och därefter bilda ännu ett kuddöverdrag.

Dessutom har jag köpt garn till en hello kittymössa, en hello kitty halsduk, några fler hjärtekatter, mera mössor, kanske en sjal.... Ja ni aaanar inte vad garn jag har!!

Nu längtar jag som attan tills imorgon förmiddag när jag kan sitta m min kaffekopp och virka. Samtidigt som Lilla H gör färdigt kanske en pärlplatta, börjar på ett armband eller nåt tjusigt halsband. Hon presterar makalöst fort och min smyckessamling har vuxit i samma takt. Jag har dessutom en faiblesse för färg så jag envisas med att ha armbanden på jobbet!
Och så köpte jag guld- och silverpärlor (hama) för jag tänkte att vi kunde göra julgranspynt med det!  När vi nu är inne på det också!

Ni kan tro att vi pysslar på....

Jag inbillar mig att jag tillför något bra. Jag älskar att pyssla, tycker det är viktigt att sitta ner och ta sig tid. Framför allt att man kan göra mycket själv - inte alltid köpa färdigt.

När Lilla H och sonen (som kan vara pysslig när tiden finnes) blir stora och har egna små hoppas jag att det är just dom där lördagmornarna dom tar fram och rusar till närmaste butik och införskaffar pärlor, snöre, pärlplattor m m. Alt går ut och samlar lövvaarna och gör en krans som vi gjorde i söndags (eller var det lördags??)!!

Önskar er en underbar höstdag!

1 kommentar:

  1. Om det inte blir blogginlägg pga att det pågår hemult mycket pyssel så tycker jag att man får ha överseende med det! Pyssel måste ju gå före det mest liksom :-D SÅ hur går det med virkningar och pärlorna då månne?

    SvaraRadera