tisdag 4 december 2012

Leverans!

Japp, i söndags var det leverans för den första beställningen. Lite kul! Från mormorsrutor (enbart) för några år sedan, via en stor filt med stickade rutor och sen ut på nätet för megainspiration så blev det lite lön för mödan till slut!

En liten barnvagnsmobil var beställd och den blev klar inom rimlig tid också tycker jag. Eftersom det bara är någon timme varje kväll som går till virk så är 1,5 vecka helt ok i min värld!


Tre små figurer fick plats! Tårta, sol, nån slags bakelse med "bär" på och denna fick även en liten bjällra i sig. Köpte lite pärlor att ha emellan, bara resårband var lite tanigt tyckte jag. Till figurerna använde jag blandat hej vilt: Muskatgarn med virknål 2,5 och bomullsgarn Cablé 12/6 med samma virknål. Alla mönster är frihand och kanske inte det vackraste du har sett. Men jag är skitnöjd - och det var köparen med. Det är huvudsaken.

När lilla S (som nu äger den) blir stor kan man ta loss pärlorna att pärla med, bakelserna att leka med och hängena gör man väl vad man vill med!!!!

Nu vill kusin L ha en och därefter ska det virkas katter att ge bort till dom andra småkusinerna!

Övrigt i helgen: Adventspynt, födelsedagsmiddag, hockey samt en vidareutbildning i Spinning!

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar