måndag 6 oktober 2014

Måndag....

...och vart tog helgen vägen då? Jag snuddade vid den på fredagskvällen, sen såg jag inte röken av den och så blev det måndag!!!

Skämt åsido. Jag har lite känslan "har inte tid att jobba"!
Det är nu man vill höstmysa, göra lövkransar, gå promenader i solen och boa för höstmörkret. Göra snygga stilleben, köpa nya fina lyktor och pynta med kottar osv.

Sanningen är att de där få stilleben man får till är bara i vägen för dotterns pärlplattepyssel. På samma bord staplas stryktvätten med jämna mellanrum. Tänder jag ljus inne nu blir det toookvarmt då golvvärmen får spel. Sensorn sitter i skuggan på framsidan och då eldas det på när tempen sjunker, men i alla rummen lyser höstsolen och värmer dubbelt. Nåväl, nu är jag ju av den frusna sorten och klagar ICKE. Så en raggsocka är färdigstickad inför vintern. Har börjat på den andra direkt för att känna hopp att den blir klar före snön kommer.

Det har fyllts 40 i huset. Både jag och sambon. Men vi var 6st som gick ihop om en stor fest och hyrde in oss på 4 Krogar dit vi bjudit in alla våra gemensamma (många) och även självklart "egna" vänner. Det var fullt ös hela kvällen och det blev sååå lyckat!! Riktigt roligt!

Nu har vi ett födelsedagsrace i släkten, 10st, som avslutas 1/12 och då tar ju det härliga julstöket vid.
Faktum är att jag sprang på min första julklapp när jag ändå skulle köpa födelsedagspresent för två veckor sedan så jag känner lugn! Målet är alltid att vara klar till 1 advent för att julmysa till 100% sen. Men vaddå jul??!

Jag skulle ju säga att jag fyllt 40, känner mig inte så jättegammal mer än när jag blir kallad till möte med SYO för att diskutera sonens gymnasieval... Ursäkta men hur är det möjligt? Jag tog ju själv studenten...nyss?? Eller inte...

Och ikväll ska jag testa spinningen på ett nytt ställe. Har mailat om instruktörsjobb. Får se om dom och/eller jag nappar!!

Ha en bra dag!

2 kommentarer: