söndag 14 april 2013

53..

..mormorsrutor senare är den klar.
VÄSTEN!
Den ska följa mannen på lite middagsträffar med årtalstema framöver. Kul idé. Programmet "historieätarna" är modell.Igår var det åttiotalet och västen hör inte hemma här kanske. Men han kan inte vara med på sjuttiotalskvällen så...vad göra? Har inte hört hela menyn från gårdagen mer än att After Eight-päron avslutade middagen. Klockrent!!

Lilla H blev avis och vill ha en väst. Nja...mitt nästa projekt var ju en bolero till henne. Det får bli så!

Trevlig söndag!

3 kommentarer:

 1. Den är ju FANTASTISKT fulsnygg!!! Jag röstar för att vi gör liknande till oss själva, fast i piffigare färger. Bra att värma sig med på jobbet :)
  KRAM!!

  SvaraRadera
 2. Jag blir alltid imponerad när jag ser folk som orkat virka ihop alla mormorsrutorna! Det är roligt att virka varje ruta, men att få ihop dem...!

  SvaraRadera
 3. Hamnade här via en annans blogg där du lämnat en kommentar om kakfat. Visst är det en bra idé! Själv har jag också testat att göra med färdiga kakfatsstativ, och har även sådana stativ till salu på min blogg för den som är intresserad. http://allakansy.blogspot.se/2012/09/alla-kan-goratillverka-egna-kakfat.html
  Vill man prova även en sådan variant, kostar dem jag har hemma 60 kr/st inklusive porto inom Sverige. Tack för fin inspiration!

  SvaraRadera