fredag 22 februari 2013

NU IGEN!!!

Nu har det gått för lång tid igen!
Å så gnäller jag själv inombords när jag går in på ouppdaterade sidor.
För den/de som kikat in här ber jag om ursäkt.

Vad hände?

VARDAGEN hände. Februari månad har aldrig varit så urbota vardaglig som i år. Jag som sällan känner av sånt där för jag tycker att det kan man inte göra nåt åt ändå.
Kanske lite mycket press från olika håll.
Ett träningspass som låg och inte ville blir klart i tid, en bollkrans som ligger framme och ett lim som inte vill torka så snabbt som jag vill, en väst som är beställd (om än så "bara" av sambon) som kan vara aktuell vilken helg som helst och jag är inte ens halvvägs, läxor som ska förhöras, träningar som ska skjutsas till, möten som ska närvaras på osv osv osv i ett ovanligt stort ekorrhjul.

Allt ovan är så fantastiskt roligt. Jag vill inte vara utan det. Men när huset emellanåt behöver städas, kläder ska tvättas och så ska man gärna återhämta sig vid nåt tillfälle. Då är det inte lätt!
 Ibland kommer dom där veckorna där man inte gör nåt, får inget uträttat (fast egentligen gör man massor) och är så less på allt. Alla är trötta, att laga middag blir lika jobbigt som att bestiga berg (det är nog mkt jobbigt), tvätten står på kant och allt är bara skit. Såna veckor har jag haft nu.

Och så helt plötsligt har lille morfar flyttat till himmelen. Man är aldrig beredd.
Idag skulle jag beställa blommor till begravningen, så känslosamt. Slutade med att jag stod o grät i affären. Men det struntade jag. Det är befriande att gråta ibland!
Morfar går nu runt i himlen, rak i ryggen och kan se igen. Jag hoppas han och hans gamla kompisar åker runt och spökar lite!!  <3 <3

Nu väntar en lugn helg. Lite målarprojekt, lite hockey, lite virk, lite .... vila?
ska försöka!

<3

Kom på att jag är ledig på måndag. Inte illa alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar