måndag 2 juli 2012

A tribute to.....

Så här är det. Jag är superdålig på att kommentera på bloggar. Även de som ni ser att jag följer varje dag. Ibland har jag skrivit något, ibland inte. Men oj vilken inspiration och så många leenden dessa sidor ger mig!
Jag har alltid dragit mig för att exv virka utifrån mönster, hitta på nytt, experimentera. Men efter att ha surfat virkbloggar länge så tänkte jag att "jag kan jag med". Och det kan jag ju! Annars är det bara att riva upp!
Tänk vilka höga trösklar det finns!

Men istället för tusen kommentarer tidigare i livet så är här en hyllning till favoriterna!

På Skaparstigen hittade jag mönster till en superfin boll som jag virkade ihop (första mönstret jag vågade mig på) och den här bloggaren virkar jättefina alster i superhärliga färger. Är fortfarande inne här många gånger och förundras över allt fint hon både syr och virkar! Hos Ia Nyckelpiga  hittade jag en jättehärlig blogg och massor av grejor när jag letade virkade godsaker. Hennes prickiga kudde är en dröm... Får se om jag hinner. Härifrån hittade jag till Kungen och Majkis som är en lika härlig sida. Underbara bilder!
Fröken fräken har mycket pyssel på lager och hos henne finner man så mycket inspiration. Dessutom skriver hon på ett så underbart sätt. Hon hotar dock med att sluta blogga - hoppas hon inte gör slag i saken!
Min absolut bästaste goa Queen hittar jag här. När vi inte har möjlighet att msn:a eller ses... Mest ses för jag kan följa poolbygget på bloggen! Jag är dessutom skitmallig för jag kom på namnet på bloggen! Heja mig!
När jag ska baka så försvinner jag in hit och jag hoppas du är nyfikad när du surfar in här. Annars kommer du att gå ut i köket bums! För att baka nåt ifrån dom underbara recepten. Kolla bilderna....
Här, nånstans i Alperna hittar men ännu mer härligheter. Superhärliga pyssel och återigen - underbara bilder!

Ha en bra dag allihop - jag gillar er!


2 kommentarer:

 1. Men tack :) Ja, namnet är jag dig evigt tacksam för! Och förvånansvärt få frågar var namnet kommer ifrån ;) Eller vad det betyder. Sneaky!

  Pysselbloggar är så fantastiskt inspirerande! Önskar man hade lite mer tid att göra egna alster!

  Kram bästa päronpurémamma :)

  SvaraRadera
 2. Hej hej
  Vad trevligt. Tack för att du länkat. Kommentera tar tid, jag vet. Såg att du kommenterat hos mig nyligen. Mysigt. Virka på, experimentera. Är nyfiken på att se framgång av din spindelsjal så småningom.
  Annette

  SvaraRadera